Recommended Posts

Bcrittenden    0

I have a CTs2000 that will not power on. The power and clip lights flash but doesn't power up. Has anyone else experienced this? Does anyone know where to find the service manual?

Thanks,

Brandon

Share this post


Link to post
Share on other sites
joust    0

Brandon, You may have had a major output fault, possibly one or more shorted output devices. Recommend that you bring it to an authorized Crown service center.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bcrittenden    0

Got an update on the amp. R905, R906, R907, R908 are not testing properly and have a browning around the pcb.

Does anyone think there is a problem upstream (possibly with the transformer?) or if it is limited to the resisters?

Any ideas or information would be MUCH appreciated!

Thanks,

Brandon J Crittenden

Share this post


Link to post
Share on other sites
joust    0

Brandon, Did you get to check the output fets? The resistors (R905-8) are bleeding resistors for the BULK filter caps. I don't think they are bad.

With power off and main rail voltages bleeded, remove the rail connector (6 colored wire cable) from the psu to main board. With the connector removed, power up: either the unit stays in protect or the green Ready lights are now lit. If it stays in Protect, the SMPS may be bad; If the Ready lights appear, there is a possible fault in the output section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now