Sign in to follow this  
yngwie1

sys architect 1.4 error while loading

Recommended Posts

yngwie1    0

I just bought a XTi2000 (manufacture date 11/06/06)and i'd like to program the DSP functions of it. I've connected the XTi2000 via the USB port to my cpu and it detected it and loaded the appropriate drivers to communicate to it. I've downloaded System Architect 1.4 onto my Pent. 3.0 desktop cpu running Winxp with newest downloads. While installing the program (Sys Arc 1.4) on my cpu i get the error:

error 1304: error writing file

infragistics2.win.ultrawintabbedmdi.v6.1.dll

verify that you have access to that directory.

Now i've disabled my antivirus, file auto protect and my windows firewall. and rerun it a few times after rebooting and still the same error.

What else can anyone suggest that I try?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
dchadd    0
I just bought a XTi2000 (manufacture date 11/06/06)and i'd like to program the DSP functions of it. I've connected the XTi2000 via the USB port to my cpu and it detected it and loaded the appropriate drivers to communicate to it. I've downloaded System Architect 1.4 onto my Pent. 3.0 desktop cpu running Winxp with newest downloads. While installing the program (Sys Arc 1.4) on my cpu i get the error:

error 1304: error writing file

infragistics2.win.ultrawintabbedmdi.v6.1.dll

verify that you have access to that directory.

Now i've disabled my antivirus, file auto protect and my windows firewall. and rerun it a few times after rebooting and still the same error.

What else can anyone suggest that I try?

thanks

I had the same problem. I corrected it by installing windows.net version 2.0 (downloaded from Harman, same place as System Architect 1.4). That cured the problem - I had an earlier version on my system. Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites
yngwie1    0
I just bought a XTi2000 (manufacture date 11/06/06)and i'd like to program the DSP functions of it. I've connected the XTi2000 via the USB port to my cpu and it detected it and loaded the appropriate drivers to communicate to it. I've downloaded System Architect 1.4 onto my Pent. 3.0 desktop cpu running Winxp with newest downloads. While installing the program (Sys Arc 1.4) on my cpu i get the error:

error 1304: error writing file

infragistics2.win.ultrawintabbedmdi.v6.1.dll

verify that you have access to that directory.

Now i've disabled my antivirus, file auto protect and my windows firewall. and rerun it a few times after rebooting and still the same error.

What else can anyone suggest that I try?

thanks

I had the same problem. I corrected it by installing windows.net version 2.0 (downloaded from Harman, same place as System Architect 1.4). That cured the problem - I had an earlier version on my system. Good luck!

thanks for that info. It worked like a charm after loading windows framenet 2.0.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this