Sign in to follow this  
DrummerDude

XLS 802D problem

Recommended Posts

DrummerDude    0

Hi All! First time posting on here so please bear with me. :D

I just received my new XLS802D and noticed that channel 1 made a popping sound thru my sub when shutting the amp down. (I know the LOFO routine). If I turn the attenuators all the way down there is no popping sound.

BTW Kevin G if you read this ,yes it has gotten louder.

Just wondering what the latest scoop is on this problem. I see another thread related to this has been locked. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
johnnybon    0
Hi All! First time posting on here so please bear with me. :D

I just received my new XLS802D and noticed that channel 1 made a popping sound thru my sub when shutting the amp down. (I know the LOFO routine). If I turn the attenuators all the way down there is no popping sound.

BTW Kevin G if you read this ,yes it has gotten louder.

Just wondering what the latest scoop is on this problem. I see another thread related to this has been locked. <_<

4475[/snapback]

I had this problem with my 3 402D's. I had to send it it for service. Problem is now fixed. Total process takes about 2 weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this