Noiseprojekt

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Noiseprojekt

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. CE2000 Channel 1 is very Low :^(

    Hi, i have a bit of the same probleme but my CH. 1 is totaly silent.. When i move the Stereo/Bridge switch to Bridge the CH. 1 is working but not in Stereo-mode I just move CH.2 to CH.1 if i Bridge the amp In stereo-mode the CH.2 is working but only on the speakon connection at CH.1 (CH.1 have both CH.1 & CH.2 in the connection) Even if i connect the speaker to CH.2 it's totaly silent, it's only the CH.1 connection that works. The CH.1 in bridged-mode and CH.2 in stereo-mode.. I can't figure it out how it works and what has happend to the amp. I just wan't it to work, i love it! It's a very powerful amp! You have to excuse my really bad english, but i hope you'll understand what i mean anyway. Thanks. //Daniel 4128[/snapback] It may be your wiring if you do not have a fault light on. In Bridge-Mono you need to use channel 1+ and channel 2+ of the amplifier. On the Speakon NL4 connector you would need to move the wire on the channel 1- to pin 2 + of the connector to achieve this. I would mark this cable as the amp end only to avoid it being used backwards or being used as a speaker to speaker jumper. At the speaker end the connector would still be the pins your speaker requires to get sound into the box. Speakon connectors have several recommended wiring configuration from Neutrik. The most common is for pins 1+/- to be used for Full range audio with Pin 2+/- not being used. This is why the channel 2 Speakon, of the amplifier has the Channel 2 output on Pins 1+/- as they are the full range output pins. The “Crown Amplifier Application Guide” http://www.crownaudio.com/pdf/133472.pdf Page 3 of our “Guide to Neutrik Speakon NL4FC Connector Assembly” http://www.crownaudio.com/pdf/amps/126986.pdf 4151[/snapback] That it's configurated right now Pins 1+/- on CH.1 and Pins 1 +/- on CH.2.. now the amp it's working in the right way
  2. CE2000

    There is no fault on CH.1... The output connection was a little komplex.. You have to connect a speakon to CH.1 to get the CH.2 working...
  3. CE2000

    The problem is fixed!! Hi! I have some trouble with my CE2000 amp. I think the CH.1 has burned. (The CH.2 speakon-connection is not connected at all..) With the Stereo/Bridge switch on stereo the CH.2 is working, the volumeknob 2 is "active" but not the knob on CH.1. but with the switch on bridge the CH.1/ CH.1-volumeknob is "active" I just cant figure out what the fault might be Please help me. //Daniel
  4. CE2000 Channel 1 is very Low :^(

    Hi, i have a bit of the same probleme but my CH. 1 is totaly silent.. When i move the Stereo/Bridge switch to Bridge the CH. 1 is working but not in Stereo-mode I just move CH.2 to CH.1 if i Bridge the amp In stereo-mode the CH.2 is working but only on the speakon connection at CH.1 (CH.1 have both CH.1 & CH.2 in the connection) Even if i connect the speaker to CH.2 it's totaly silent, it's only the CH.1 connection that works. The CH.1 in bridged-mode and CH.2 in stereo-mode.. I can't figure it out how it works and what has happend to the amp. I just wan't it to work, i love it! It's a very powerful amp! You have to excuse my really bad english, but i hope you'll understand what i mean anyway. Thanks. //Daniel