Jump to content


Fspatola

Member Since 24 Oct 2013
Offline Last Active Apr 16 2015 05:52 PM
-----

Topics I've Started

CTS4200 Problem with Power Light Flashing

08 January 2015 - 09:34 AM

Happy New Year to all & A. I am working on a CTS4200 that has the blue power light flashing when I power it up. The first thing I did was swap out the LVS still same problem with new LVS installed. Then I checked all my output devices and drivers all good. Next I will be checking main power supply. I was just wondering if someone has had this problem before and have any suggestions.
Thank You Frank

K2 Goes in and out of sleep mode every couple of seconds.

17 October 2014 - 07:27 AM

Hi all, I have a K2 on the bench that in going in and out of sleep mode. The power light goes dim and then bright every 2 seconds with signal applied. On one channel I here sound every 2 seconds on the other I here nothing. So far I replaced C6 100uf 25V, C9 100uf 25V, C23 330uf 16V , & C24 330uf 16V as suggested by Joust on some of his posts. Is anyone familiar this issue.
Thank You, Frank

XLS5000 Service Manual

04 August 2014 - 07:20 PM

Hi all, does anyone have a service manual or schematic for xls5000 that you can send me.
Thank You, Frank

CTS1200 Problem

28 July 2014 - 07:27 AM

Can some please help, I am working on a CTS1200 that had 2 shorted outputs. I replaced all 3 on the same heat sink as well as .68 ohm resistors associated with those drivers. I do not have any more shorts In that channel now. My problem is when I measure the resistance across the base & emitter of the output drivers I get about 34 ohms on all except the 2 that were shorted it is a lot higher. Any ideas on what I should look for. Please help.
Thank You, Frank..