Jump to content


xti back light is dim

xti displayboard

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 stanley

stanley

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 25 posts

Posted 10 July 2014 - 05:23 PM

anybody  have  problem  with backlight  on   xti  amps  ?    first one  amp on  pics https://www.facebook...&type=1

#2 dakos

dakos

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 766 posts

Posted 11 July 2014 - 01:21 AM

Probably another symptom of that ribbon cable... Have you ever serviced this amp? Was the ribbon cable ever replaced?

#3 stanley

stanley

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 25 posts

Posted 11 July 2014 - 03:09 AM

i didn  do  anything   with  front panel   this  amp  had short  tracker module  and output  stages im  waitin  for power  button   so  i dont want  dismantled  it  again so  maybe  somebody  had this problem before    to save  me   find  what  is  gone led's or resistors

#4 joust

joust

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 11 July 2014 - 11:24 AM

Hello Stanley,
I would highly recommend that you replace the display module; It is very difficult to repair the backlit panel, you would need to find the appropriate white leds.
Also, this version of [your] the display board may still be problematic : intermittent connection at cable end. All in all, replace the display module. :)

Alain

#5 stanley

stanley

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 25 posts

Posted 11 July 2014 - 12:51 PM

i think  i will leave  it  alone    :D