Jump to content


XTi Firware download

XTi firmware

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kazakore

kazakore
  • Members
  • 3 posts

Posted 01 September 2012 - 09:46 AM

Oh I see it's deep hidden in this forum. ( http://www.crownaudi...?showtopic=3905 )


Still I believe the content of the post is quite valid so I'm going to leave it. Having it hidden in such a stupid place has wasted a couple hours for me today! Very nearly emailed your Support guys rather than reguistering on here, which I would have done if it wasn't the weekend and thus even less likely to get a response, so having the ONLY place it can be found is on the forum really is not very sensible!

-----------------------------------------------------------------------------------------


I have an XTI4000 with old firmware and thus needs updating to be seen by Band Manager or System Architect.

Your Tutorial video show following the link on the Band Manager page for XTi Firmware.

This link is dead! In fact many links from both the HiQnet and from within your own site are dead!! Somebody really needs to do some maintenance on your site...

But anyway, it became clear that the main problem is you must have switched from php the hml so changing the extension takes you to the Software page.

But this is exactly the same page which send me to the HiQnet page in the first place! (Support->Downloads->Software/Firmware)

Round and round and round in circles we go! This really isn't helping us get anywhere!!

No download links for Firmware anywhere to be seen! Try clicking on the Download Now button, in case it incorrectly states that only IQwic stuff is to be found there, but no joy! No firmware for the XTi amplifiers anywhere to be seen!


So how about kindly putting a link on your site for the XTi firmware somewhere it can be found by the average person? You know, like under the obvious Support->Downloads->Software/Firmware location the links attempt (but fail due to broken links) to take you to. Fixing these broken links I'm sure would also be appreciated by many more people than myself! But more than anything I personally could just do with this firmware!

#2 dakos

dakos

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 758 posts

Posted 01 September 2012 - 09:55 AM

I might not understand you correctly but you need to download System Architect?
In that case it's here:
http://hiqnet.harmanpro.com/software/

Once you install it, it should be like on the tutorial... If it's not then I'm here :)

And yes, allot of links are dead :(

#3 kazakore

kazakore
  • Members
  • 3 posts

Posted 01 September 2012 - 10:35 AM

View Postdakos, on 01 September 2012 - 09:55 AM, said:

I might not understand you correctly but you need to download System Architect?
In that case it's here:
http://hiqnet.harmanpro.com/software/

Once you install it, it should be like on the tutorial... If it's not then I'm here :)

And yes, allot of links are dead :(

That's no good if you have an XTi produced before September 2006! You have to update firmware of older models before they will be recognised by System Architect or Band Manager. The link to the firmware and installer to do this seems to have disappeared from everywhere but this forum!

#4 dakos

dakos

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 758 posts

Posted 01 September 2012 - 01:20 PM

I remembered vaguely about this issue just didn't understand if that was the issue you were referring to. Glad you managed to find all the relevant info to fix everything, these forums contain allot of info about past and present issues.
Hope it all went well :)

#5 joust

joust

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Posted 10 October 2012 - 07:38 AM

"Oh I see it's deep hidden in this forum. ( http://www.crownaudi...?showtopic=3905 )"
This is the correct link to the older firmware loader (CLoader). Very simple to use!

Alain