Jump to content


I-T8000 & I-T6000


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 John.McG

John.McG
  • Members
  • 1 posts

Posted 26 January 2012 - 05:09 AM

I have one I-Tech 8000 with a Clip light on the 2nd Channel, i cant figure out how to reset it or remove it.

Also have one I-Tech6000 with the 2nd Channel flashin Mute can anyone help on this problem.

Thanks

#2 DjLeco

DjLeco

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 60 posts

Posted 26 January 2012 - 03:11 PM

QUOTE(John.McG @ Jan 26 2012, 12:09 PM) View Post
I have one I-Tech 8000 with a Clip light on the 2nd Channel, i cant figure out how to reset it or remove it.

Also have one I-Tech6000 with the 2nd Channel flashin Mute can anyone help on this problem.

Thanks


For Itech 6000, press couple seconds vol knob, wiill get into mute and unmute, if press again.

On first one (8000) if clipping is permanent, with or without signal, or speaker, tell me on PM, and I will help you.


#3 mahadeo

mahadeo
  • Members
  • 1 posts

Posted 23 February 2012 - 05:14 PM

I have one I-Tech 8000 with a Clip light on Channel ONE, i cant figure out how to reset it or remove it. The clip light comes on when the volume goes up to -4.0 db, can anyone please help me out.

#4 joust

joust

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 13 April 2012 - 11:20 AM

Usually, steady Clip light means the amp has to return for repair. Possible gate drive issue or bad output device.

#5 joust

joust

    Power User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 06 June 2012 - 11:46 AM

In regards to the Mute: Press and hold encoder until Mute sign turns off. Since this is a toggle feature, repressing and hold the encoder will put the unit in Mute again!

Regards,