Jump to content


MA9000i


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jblimbani

jblimbani
  • Members
  • 7 posts

Posted 27 August 2011 - 10:10 PM

Hi,
My MA9000i started to run of the fans very fast and will not stop if Switch off and power up. Only happend after awaile when laptop was used to moniter the amp. Only one fan is running normal.

Please help.
Amp is in UK but bought from New York, want to try not to send back for factory for service. But will if has to come in.

JB

#2 jblimbani

jblimbani
  • Members
  • 7 posts

Posted 28 August 2011 - 06:39 AM

Hi,
Went into event log and I am getting Native Error Code 10049?

What does that mean?

I tried reboot , still no joy.
Tried to update Firmware, no joy.
Fan near the trip switch is running very fast all time.
JB

#3 Tom Lureman

Tom Lureman

    Network Newbie

  • Admin
  • 111 posts

Posted 30 August 2011 - 12:21 PM

What is the serial number?
So the small fan near the switch is running fast, and the other is normal?
What does the power supply temperature read?

#4 jblimbani

jblimbani
  • Members
  • 7 posts

Posted 09 September 2011 - 09:21 AM

QUOTE(Tom Lureman @ Aug 30 2011, 06:21 PM) View Post
What is the serial number?
So the small fan near the switch is running fast, and the other is normal?
What does the power supply temperature read?


Serial no is 8001694393
How does one check the power supply temp?
Yes the small fan is running very fast and the other one normal.

I have been told that the temp thermostat must be stuck open.

I spoke to one of your staff in US in service and been told I can poss order the part n fit it here in UK rather then send the whole amp back just for that part. The unit is still under warranty for at least 2 more years.
I opened the unit to see if dust or something was forcing the fan, but everyting looked ok. I unplugged the fan and wiggled the thermostat, plugged the fan back and when powered up the unit started to work fine, has has done  2 gigs without speeding fast.
But if it happens again then the thermostat will have to be changed.

Or do you think I should send the unit back to USA?

JB