ericels

Using I-Tech Bridged

2 posts in this topic

I am using two I-Tech 8000s in bridge mode to power my subs. I changed the selector in IQwic and wired it appropriately to the binding posts. The system is working fine and sounds good. My question is: Are there any other parameters that I should change in IQwic to use bridge mode more effectively? The meters just look strange not seeing an input signal in both channels and only seeing the load monitoring on channel 1. I guess what I am asking is doesn't the window for each amp change to show it is in bridge mode? Will I always see two channels of processing...just ignore channel 2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using two I-Tech 8000s in bridge mode to power my subs.  I changed the selector in IQwic and wired it appropriately to the binding posts.  The system is working fine and sounds good.  My question is:  Are there any other parameters that I should change in IQwic to use bridge mode more effectively?  The meters just look strange not seeing an input signal in both channels and only seeing the load monitoring on channel 1.  I guess what I am asking is doesn't the window for each amp change to show it is in bridge mode?  Will I always see two channels of processing...just ignore channel 2?

2872[/snapback]

Sorry, The windows do not change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now