CE2000 cutting out

2 posts in this topic

Hello everyone. I have been a PROUD Crown user for years. I have a CE2000 that recently cut out on me when I opened my rack drawer. When I closed the drawer it came back on. It happened toward the end of a gig. I brought it home afterwards to see if I could repeat the problem. I could. I moved the amp up away from the drawer thinking maybe I was getting some kind of weird interferen ce from something. When I powered up again it worked. I left it on for about twenty minutes and then went to turn down the gains and it went out again. I lightly tapped the grill ... not knobs... grill and it came back on. I tapped it again and it went off... tapped it again and it was back on. Obviously there is something wrong. I have written to the tech guys here at Crown but does anyone have any ideas?

Edited: After reading further posts, this sounds cery similiar to a Cold solder problem experienced by another user of a CE4000. Any ideas?

Share this post

Link to post
Share on other sites

There could be several things causing this including something as simple as a loose AC wire or a bad AC switch. From what I can see of your profile you are from KC-Kansas. We don’t have any Authorized service centers in Kansas but we do have one on Lee’s Summit, just south of KC-Missouri. Their contact info is below.

Preston Electronics

Ph: 816-537-7242

Fx: 816-537-7325

If you wish to send it in to us for repair you can go online to and create a Service Return Authorization (SRA)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now