DJSlyfox

Macrotech 5000i data light

4 posts in this topic

The data light on one of my ma-5000i keeps blinking whether or not an ethernet cable is connected via a laptop. Also, with this problem, the amplifier powers on, but the green ready light remains off as well as the green signal light is off when a signal is present. I tried connecting the amplifier via system architecture but i receive no communication/control.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

You may have a problem with the internal processor unit. Please have an authorized Crown service center take a look at the unit.

Alain

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may try something else : (If you don't mind losing the presets!)

Find the Reset/Next pin-hole, located between the two rear external indicator lights near the network connector.

Cycle the power (Power off-power on);

Try inserting a pin and make a single contact. Sometimes, a corrupted 'working memory' is lingering and a recall may be necessary.

If this doesn't work :Turn unit off; Press a pin through the hole and make contact with the mini-switch;

Power up : Keep pin pressed for approximately 30 secs and release. Cycle power;

Hopefully, this may have revived the amp! If not, then the API module may be faulty. :-(

Alain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now