Sign in to follow this  
Followers 0
Brebott

CDi 1000

4 posts in this topic

Hello- New to the forum and hope to get some advise on my 2006 model CDi 1000. Amp is totally dead, ac in and fuse tested good. On further inspection noticed a series of resistors ( R370-R425) to left of power switch have been extremely hot , to the point of not being able to read value color bands. I would think this is not normal and would indicate a problem in this area of the circuit. Where can I obtain the service manual or atleast a schematic for the amp? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Where can I obtain the service manual or atleast a schematic for the amp? Thanks

Hi. I have the same amp, but different problem. I've written to customer support to see how to obtain a service manual. I'll let you know what they say. If you find one before I hear back from them, please update your post here.

Thanks,

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Where can I obtain the service manual or atleast a schematic for the amp? Thanks

I e-mailed tech support and they sent me a schematic. If you're still interested in that, the e-mail address is -> customerservice@harman.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verify the K_Start cap C196. Because of the possible heat generated by the resistors, the cap may dry out. Possibly replace with a 105° type.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0