Sign in to follow this  
Followers 0
John.McG

I-T8000 & I-T6000

5 posts in this topic

I have one I-Tech 8000 with a Clip light on the 2nd Channel, i cant figure out how to reset it or remove it.

Also have one I-Tech6000 with the 2nd Channel flashin Mute can anyone help on this problem.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have one I-Tech 8000 with a Clip light on the 2nd Channel, i cant figure out how to reset it or remove it.

Also have one I-Tech6000 with the 2nd Channel flashin Mute can anyone help on this problem.

Thanks

For Itech 6000, press couple seconds vol knob, wiill get into mute and unmute, if press again.

On first one (8000) if clipping is permanent, with or without signal, or speaker, tell me on PM, and I will help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have one I-Tech 8000 with a Clip light on Channel ONE, i cant figure out how to reset it or remove it. The clip light comes on when the volume goes up to -4.0 db, can anyone please help me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usually, steady Clip light means the amp has to return for repair. Possible gate drive issue or bad output device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In regards to the Mute: Press and hold encoder until Mute sign turns off. Since this is a toggle feature, repressing and hold the encoder will put the unit in Mute again!

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0