djkaoz

old Itech6k ver1.301

2 posts in this topic

Hello guys

sorry I try to make long story short.

TCP/IQ utulity cant fint my itech6k, about over a year ago I made it work using a Xover cat cable, and reading some of the post here, unfurtuly my HD crash and I lost the old IQ and SA sofware. the Itech is runing on firmware ver 1.301 any help would be apreciated,

thank U

crown sounds great!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello guys

sorry I try to make long story short.

TCP/IQ utulity cant fint my itech6k, about over a year ago I made it work using a Xover cat cable, and reading some of the post here, unfurtuly my HD crash and I lost the old IQ and SA sofware. the Itech is runing on firmware ver 1.301 any help would be apreciated,

thank U

crown sounds great!!!

Firmware version 1,301 will not work with System Architect you will need to use the IQwic software available for download from this forum.

Is the new machine running XP or Vista?

If trying IQwic what version of IQwic are you running?

Have you tried the Getting Started instructions on the Systems Technologies note #5 for getting started? http://www.crownaudio.com/support/systems_...ogies_notes.htm

This will take you step by step through addressing and communication setup for the computer as well as the device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now