Sign in to follow this  
Followers 0
chinacat460

ce 2000 faults

2 posts in this topic

Hi, I just bought a CE 2000. I am driving a pair of carvin 822's on one channel and a pair of peavey 115 DL's on the other. It performed flawlessly with this set up for several rehersals. During the second set of the first gig I used it for, however, it began to fault when I would sing really loud. The red lights would flash for a few seconds and then it would start working again. This happened repeatedly even as I began adjusting the volume down. I did not think that this amp would have a problem driving those speakers. What do you think?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I just bought a CE 2000.  I am driving a pair of carvin 822's on one channel and a pair of peavey 115 DL's on the other.  It performed flawlessly with this set up for several rehersals.  During the second set of the first gig I used it for, however, it began to fault when I would sing really loud.  The red lights would flash for a few seconds and then it would start working again.  This happened repeatedly even as I began adjusting the volume down.  I did not think that this amp would have a problem driving those speakers.  What do you think?

4380[/snapback]

I had a similar problem with my 2000,after inspection of my cables,I found a short to ground at one of the ends.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0