• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mattguy

Contact Methods

  • ICQ
  1. I cannot seem to update the firmware on my 810. i am able to connect to the processor and control it just fine (so i guess its just my curiosity as the driving force here to update the firmware - believer of newer is usually better) But anyways i have the usm firmware load utility v2.10 and am attempting to load firmware v1.100 to a device that currently has v1.003 I closely followed the directions in the load utility help file. but there are no specific instructions for v1.003, only the following: If you currently have a USM810 v1.000 or v1.001: [and] If you currently have USM810 v1.002 or a PS8810 (any version): So i followed the latter of the two. "Click the Load button on the USMLOAD utility, then apply power to the unit while pressing the UP and DOWN buttons. You can release the buttons as soon as you see a display on the LEDs. If you have successfully initiated the download process, the unit's front panel display will begin a count sequence and the USMLOAD utility will display the progress and elapsed time. " I did that and i got a little pop up reading... "Error sending file - please see help" Any ideas? I have quadruple checked the Baud rate and all devices are set at 115k... i am at a loss. I'm scared to try other things cause i don't want to let the smoke out of the box but.... let me know if you need to know the text in the dos looking window of the firmware loader utility. thanks, Matt