timoth

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About timoth

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Thanks everyone for the info - In troubleshooting I started from an amplifier and worked my way "out" from there. Once I dug into this I found many problems, - Cabling from IQ-INT not patched correctly. - USB to serial port not working correctly (took advice and bought a Socket I/O device). - Serial cables not working correctly (2 out of 3 cables were bad). Once I straighten this all out, everything worked as expected. I now can connect to the amp racks via the 250' snake system and with the 300' snake system. Basically our use is mainly for monitoring the amps during show conditions, so for us having the computer at FOH is the most useful. Once again, thanks to all that chimed in - NOW I need to figure out how to update this system to current technology with out spending a fortune (ideas can be PM-ed to me). Tim
  2. SPOKE TOO SOON! So now I can sort of connect ... I can connect via Radio Shack USB - Serial and after a few moments everything goes offline --- <sigh> I can not connect at all using a PC card serial port - This configuration is connected via 250' snake to a drive panel, then 20 more feet of cable to the amp rack and the loop is "terminated". I visually inspected the rack and everything looks to be normal. I'm confused and I guess at this point I need to trouble shooting steps to drill into this. Thanks in advance - UPDATE- Here is a copy of the log - 7/17/2006 3:32:51 PM [Local] Offline Loop 1 Crown IQPIP-USP2 v1.00x 1 7/17/2006 3:32:51 PM [Local] Offline Loop 1 Crown IQPIP-USP2 v1.00x 2 7/17/2006 3:32:51 PM [Local] Offline Loop 1 Crown IQPIP-USP2 v1.00x 3 7/17/2006 3:32:51 PM [Local] Offline Loop 1 Crown IQPIP-USP2 v1.00x 4 7/17/2006 3:32:51 PM [Local] Break Loop 1 (Unable to determine location) 7/17/2006 3:32:59 PM [Local] Interface Unable to communicate with IQ Interface
  3. That is what I needed - THANKS!
  4. Here is what I have - IQ Interface II (serial in) Crown Amps w/ PIP-USP2 cards ... I am having issues connecting to the system - My question - Do I need to use IQ for Windows version 5.12 OR do newer versions work. A little guidance on this would be greatly appreciated. Thanks